Jul på Linden

Italienerne har ikke en særlig tradition for “julefrokost” da de jo spiser store måltider med venner og familie hele året. Dog er der mange retter, der traditionelt knytter sig til den italienske jul.
Ofte har retterne en historie fra gamle dage – fx symboliserer linserne i secondoen et ønske om rigdom i året der kommer.
Vi følger som altid de traditionelle opskrifter og sædvaner, der giver mulighed for en anderledes og spændende julekomsammen.
Vi har sammensat en italiensk julemenu, der skaber den rette italienske julestemning.

Festa di Natale

(minimum 4 personer og bookning senest 3 dage før. Serveres fra 19. november til 21. december 2019)


1 glas Brachetto

Antipasti misto Natalizzio
Becaficco – Sildefilet rullet om brødkrummer, hvidløg, persille, citron & appelsin
Pomodori Ripieni – Tomat fyldt med kød & ost
Vitello Tonato – Tynde skiver af kogt kalvekød m/ cremet tunsauce
Bruchette alle Siciliane – Siciliansk Bruchetta

Primo
Tortellini in brodo – Tortellini kogt i kraftig oksebouillon

Secondo
Osso Buco alle Lenticchie – Osso Buco serveret m/ linsecreme, blomkål & sprøde radiser

Dolce
Torrone al cioccolato e galato al vino cotte – Mørk chokolade torrone m/ mandler og pistacier serveret m/ krydret rødvins-is, mørk chokolade- og kanel crumble & italienske marengs

Kaffe / espresso & Limoncello

570 kr.

Tilhørende øl & vin-menu 320 kr.