Jul på Linden

Jul i Italien er på mange måder meget anderledes end i Danmark. Der findes for eksempel ingen “fast” menu eller bestemte retter fordi italienerne er så lokalt orienterede som de er. Dog findes der vist ingen region som ikke har en eller anden form for skaldyr og / eller fisk på menuen juleaften.
Italienerne kender heller ikke til traditionen med at holde julefrokoster i tiden op til selve juleaften som vi gør det her i Danmark.
Nogle ting har vi dog til fælles: Julen er en tid for “abbondanza” – bogstavelig talt overflod, hvor der spises meget og længe og hvor der ikke spares på kostbare ingredienser.
Og ligesom i Danmark så mødes familie fra nær og fjern – og spiser og hygger sammen.
Startende fra 17. november og indtil vi lukker ned for at holde nogle stille juledage (sidste åbningsdag før jul er 22. december) serverer vi den 4-retters Menu Degustatione i julesmagenes tegn. Og naturligvis vil stuerne være smukt julepyntet så den rette julestemning kan indfinde sig.

Se menuen ved at klikke her