Julegavekort

I disse så uforudsigelige tider, hvor Corona og forsamlingsforbud går tæt hånd i hånd kan det være svært – omend helt umuligt – at få afholdt de traditionelle julefrokoster.
Men vi må ikke helt glemme at hygge os – naturligvis blot i mindre grupper og sammen med mennesker som vi i forvejen omgås. Livskvalitet er vigtigere nu end nogen siden!

Derfor kan vi tilbyde gavekort udstedt specifikt til køb af vores “Menu Degustazione” (til en værdi af 500 kr. pr. person). Hvis der ønskes velkomstdrink samt ½ flaske vin med i købet kan gavekortet laves specifikt på dette (svarende til en værdi af 750 kr. pr. person).
På den måde kan man enten bruge gavekortet som en julegave til sine medarbejdere eller man kan planlægge at gå ud at spise sammen nogle få kolleger ad gangen og få en hyggelig aften – max. 10 personer indtil videre i hvert fald.

Send os en mail eller giv os et ring, hvis du kunne tænke dig at gøre brug af denne mulighed til at give dine medarbejdere lidt “intravenøs” julestemning!

Blot til info så er beløbet for skattefri julegaver i 2020 på 800 kr. og et gavekort (værdi max. 800 kr.) udstedt til et specifikt produkt er skattefrit for modtageren.