Vinsmagning

Vil I med på en søndags-udflugt til Piemonte? 

Vi er stolte af igen at præsentere helt unikke og sjældne vine – denne gang Barolo. Barolo er en helt fantastisk madvin, lavet på Nebbiolo – kongedruen i Piemonte. Nibbiolo’s navn kommer af ”Nebbio” som betyder ”tåge”. Nebbiolo muterer let ligesom Pinot Noir, og der findes i dag omkring 40 forskellige varianter, hvoraf de mest benyttede er Lampia (store klaser med god farve) og Michet (mindre klaser og lavere udbytte). Dem skal vi smage i Sobrero’s Riserva.

Tema’et er selvfølgelig Barolo af høj kvalitet og hvad man drikker dem til, temperatur og dekantering, men også meget aktuelt; Barolo som investeringvin – årgangene 2016 og 2019 er de allerbedste år i nyere tid og årgange med stort lagringspotentiale. Årgang 2016 er næsten umulig at opdrive og Giulia Negri i særdeleshed, derfor er det nu man skal investere i 2019 som er helt unge og stadig til at betale. Francesco Scarpati fra Vitæ vil igen dele ud af hans store passion og viden om vinene, området og ikke mindst de mange sjove og meget italienske annekdoter. Han har på dagen gode tilbud på de vine, der stadig er på lager. Køkkenchefen og hans crew er ved at sammensætte en 4-retters menu, der kredser om Piemonte og de fantastiske Barolo’er.

Smagningen finder sted i restauranten søndag den 10. marts 2024 kl. 13:00
(og sæt gerne resten af dagen af – for vi spytter så nødigt ud)
Prisen for arrangementet er 1500 kr. per person.

Som sædvanlig sælges billetterne efter først-til-mølle princippet og der er et begrænset antal pladser (max 35 pers.). Tilmelding senest 25. februar foregår ved henvendelse på casagusto@mail.dk eller tel. 24 59 00 59 med oplysninger om det ønskede antal billetter samt telefon nr. Herefter bekræfter vi deltagelse og billetprisen indbetales derefter på MobilePay nr. 67573, hvor du oplyser navn eller e-mail i kommentar-feltet. MobilePay kvittering fungerer som billet. Ved betaling er tilmeldingen bindende.

Arrangementet foregår på dansk – med italiensk accent 😆

  •  
  • Sobrero, Langhe Nebbiolo 2021: Livlig & sprød – nelliker, muskatnød & sort peber – ultrasmagfuld finish
  • Giulia Negri, Barolo La Tartufaia 2016: Liflig parfumeret – trøfler – balanceret & harmonisk
  • Sobrero, Barolo Ciatot Tanasio 2019: Rubinrød – berusende & frugtig – krydrede frugtnoter
  • Boasso, Barolo Margheria 2019: Overraskende kompleks – røde frugter & mandel – vedholdende
  • Sobrero, Barolo Pemanno Riserva 2016: Mange lag – en klasse for sig – sprød & elegant!
  • Giulia Negri, Barolo Serradenari 2016: Rose – smæk på tanninen – Burgundisk
  • Sobrero, Barolo Villero Riserva 2016: Buket af røde frugter – læder – unik

 

Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag i godt selskab,

Francesco & Team Linden