Vinsmagning


Nedenstående arrangement er UDSOLGT – men der er flere på tapetet så hold øje med siden her, hvor vi skriver så snart der er nyt.


Kom og vær med når Restaurant Linden i samarbejde med italienske Francesco Scarpati fra DISTINTO sætter spot på vine fra Sicilien, nærmere betegnet vine fra Etna-området. Her står en dansk kvinde, Anne-Louise Mikkelsen fra vinhuset Tenuta di Aglaea, bag nogle helt unikke vine.
Det lille vinhus ligger på Etnas nordside i et område der betragtes som det bedste i appellationen. Vi skal smage både hvid, rosato samt røde vine. Francesco vil fortælle om vinene og underholde med historien om Anne-Louise.

  • Smagningen finder sted i restauranten søndag den 19. juli 2020 kl. 13 til ca. 17

Til at ledsage vinene vil Alessandro kræse om jer med retter tilpasset de enkelte vine.
Der bliver serveret en velkomst-snack efterfulgt af 4 serveringer:
Antipasto Misti, risotto med trøffel og jordskok, filetto di Manzo med portobello og marsala-sauce samt en oste degustazione.
Prisen for hele arrangementet er 600 kr. per person.
Vi har plads til et meget begrænset antal gæster til dette arrangement og billetter sælges efter først-til-mølle princippet. Tilmelding senest 5. juli. foregår ved at sende os en mail med oplysninger om det ønskede antal billetter samt telefon nr. Herefter bekræfter vi deltagelse og billetprisen indbetales på MobilePay nr. 67573, hvor du oplyser din e-mail i kommentar-feltet. MobilePay kvittering fungerer som billet.
Efter smagningen vil der være mulighed for at købe de smagte vine til fordelagtige priser.
Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag i godt selskab!

Arrangementet foregår på dansk.