Selskaber

Er der noget mere dejligt end at have en anledning til at fejre noget. Og er der noget bedre end når alting er planlagt ned til mindste detalje så man bare kan glæde sig til gæsterne kommer. Vi afholder selskaber fra 10 personer til knap 50 personer (34 i den store stue og 14 i pejsestuen – måske som et børne/ungdomsbord) – eller opstillet som 6-8 personers borde i begge stuer. Selskaber på op til 14 personer kan vælge at sidde ugenert i pejsestuen. Større selskaber sidder oppe i den store stue og hvis I er mere end 20 gæster så er hele restauranten som udgangspunkt jeres.

Vi er jo ikke helt som de fleste og derfor har vi heller ikke faste “selskabspakker”, fest-menuer eller “fest-priser” – for ikke to arrangementer er ens. Det er to mennesker heller ikke!

Til en start tager vi altid et “kaffe-møde”, hvor I fortæller os om rammerne og jeres forventninger og ønsker til jeres arrangement. Vi bidrager med, hvad netop “Linden” er god til og kommer gerne med inspiration og gode råd. Det kan også være, at der er nogle specielle behov som vi skal tage hensyn til.

Som udgangspunkt kan vi tilbyde en 3-retters menu fra ca. 500 kr. per person. Den vil bestå af en Antipasto (kunne være et udvalg af italiensk charcutteri og syltede grøntsager), en Secondo (fx kalvemørbrad med køkkenchefens valg af sauce og contorno) og en Dolce (måske Tiramisu eller en Panna Cotta). Og derfra kan I ellers vælge til efter lyst. Der kan tilføjes velkomst-drink, menuen kan udvides med en Primo-ret (fx en lækker risotto), der kan serveres Formaggi (ost) før desserten, måske skal der være kaffe/te med lidt sødt og hjemmebagte cantuccini osv. Her er det nærmest kun fantasien og jeres ønsker, der sætter grænserne.

Til børn (under 10 år) er en pasta og en is-dessert næsten altid et hit.

Ift. drikkevarer så har vi næsten “alt” i italienske vine, Amarcord øl og Galvanina sodavand og vi råder og vejleder gerne med, hvilke vine der vil passe til netop jeres arrangement. For de fleste kan vin ad libitum ikke betale sig men I kender jo selvfølgelig jeres gæster bedre end os.

Selvfølgelig er vand & friskbagt brød ad libitum uden beregning. Dette gælder også for borddekorationer med sæsonens blomster. Ved specielle ønsker afregnes efter udgift.

For middags-selskaber plejer vi at aftale, at de skal afsluttes senest kl. 17 af hensyn til aftenens a la carte gæster – med mindre selvfølgelig, at I ønsker et heldags-arrangement med yderligere servering. Så afregnes der med 1000 kr. per påbegyndt time efter kl. 17 og vi aftaler, hvad der skal være af snack, natmad, udskænkning, drinks osv.

Her nedenfor har vi lagt lidt billeder ind så I kan få en fornemmelse af stemningen i stuerne når der er dækket op til fest.

60-årsfødselsdag i august 2021
60-årsfødselsdag i august 2021
60-års pigefødselsdag i pejsestuen 2020

 

Kobberbryllup 2020

 

Selskab i december 2018

 

Bryllupsfest 2019


Og mere bryllupsfest…


50-års fødselsdag 2019


Konfirmations-fest 2019


…og mere konfirmation


Endnu en konfirmation 2019


…og mere konfirmation
Nytårskur
Nytårskur